fbpx

Dankjewel voor het downloaden van het gratis e-book!

Binnen vijf minuten ontvang je het gratis e-book 5 fouten die ik als freelance journalist maakte bij het zoeken naar opdrachtgevers in je mailbox. Superleuk dat je ‘m hebt aangevraagd!

Ontvang je niets? Vergeet dan niet je spambox te checken.

Terwijl je wacht op het e-book heb ik nog iets leuks voor je.

ALLEEN OP DEZE PAGINA

Koop nu de e-guide JOURNALISTIEKE VERDIENMODELLEN met korting

In plaats van 27 euro, betaal je slechts 19 euro! Maar alleen als je nu koopt.

Grijp je kans!

Gaat dit over jou?

Je wilt als freelance journalist of redacteur waarschijnlijk vooral mooie verhalen schrijven en de wereld in slingeren. Je staat er misschien niet altijd bij stil dat niet alleen journalist bent maar ook ondernemer.

Het is niet per se nodig om als freelancer een businessplan te schrijven voor je begint, maar het is wel verstandig na te denken over welke verdienmodellen je wilt toepassen. Dus: op welke manieren ga je je geld verdienen

Toen ik me begin 2019 inschreef bij de Kamer van Koophandel, was ik ervan overtuigd dat een leven als freelancer onzeker en instabiel zou zijn. Dat ik elke maand zou moeten leuren bij redactiechefs om nieuwe klussen, om vervolgens genegeerd te worden. Ik dacht ik dat je als freelancer altijd per artikel betaald wordt. Van andere verdienmodellen – die meer financiële zekerheid bieden – had ik nog nooit gehoord.

Je hoeft niet onzeker te zijn over je inkomen deze maand

Stop met het leven van opdracht naar opdracht. Deel je werkweek in zoals jij dat zélf wilt door de juiste verdienmodellen te kiezen. Jij kunt net als ik ideale combinatie vinden tussen vrijheid en zekerheid.

Ik help je daarbij in de e-guide Deel zelf je ideale werkweek in. Kies de verdienmodellen die bij je passen en vind de ideale balans tussen vrijheid en (financiële) zekerheid

Jij kunt alleen nu de e-guide JOURNALISTIEKE VERDIENMODELLEN met korting kopen

In plaats van 27 euro, betaal je slechts 19 euro! Maar alleen als je nu koopt.

Met de e-guide kun jij zelf bepalen hoe jouw ideale werkweek eruitziet. Doordat je weet hoe belangrijk vrijheid, creativiteit en zekerheid voor jou zijn, weet je precies welke verdienmodellen het beste bij je passen. Daarom kun je gericht gaan zoeken naar klussen die daarbij aansluiten.

In deze e-guide worden de verschillende verdienmodellen uitgelegd, krijg je oefeningen om jouw ideale werkweek vorm te geven én vertellen vier ervaren freelance journalisten hoe zij die verschillende verdienmodellen toepassen in hun freelance praktijk. (Spoiler: dat doen ze allemaal weer heel anders)